I
I
I
I
I
contact
SPECIALE EIKEN
GEVELBEKLEDING
PRODUCTEN
PROMOTIES
TOP DEAL!
l
l

AFWERKINGSPRODUCTEN

De definitieve schoonheid en de bescherming van uw parket zullen afhangen van de afwerking. Er zijn verschillende methoden : de verglazing of vernissen, oliën, was of hardwax.

de verglazing of vernissen

De verglazing wordt als een duurzame en sterke afwerking beschouwd. Er bestaat een hele reeks producten volgens de intensiteit van de overgang. Van het product „hevige handel“ tot het meest soft, bestaan deze producten zowel in één als in twee componenten, meestal in waterige fase. De kleur van het hout zal min of meer, functie van het produkt, gewijzigd worden.

olie

Een geolied parket heeft een zeer zacht natuurlijk aspect. Het vraagt meer onderhoud dan een gevernist parket maar geeft de mogelijkheid een lokale reparatie in geval van krassen of vlekken. Een geolied parket wordt onderhoud met een aangepaste zeep en min of meer regelmatig, met een laag onderhoudsolie. Een olie verwarmd het hout. Er bestaan echter enkele oliën die de natuurlijke kleur van het hout niet wijzigen.

was

Niet zo stevig als vernis of olie, gevoelig voor water, eist een zeer regelmatig onderhoud.

 

hard wax

Tussen olie en was, sterker dan deze twee producten. Een mooi effekt, zacht en lichtjes glazend als een oud geboend parket.

 

VLOERVERWARMING

Is parket mogelijk met vloerverwarwing ? Natuurlijk! Maar niet hoe dan ook! Indien de zeer strikte normen van CSTC gevolgd worden, zowel voor het plaatsen als voor de keuze van het houtsoort, is er geen reden zich van een houten vloer te passen. Wij stellen trouwens een grote gamma parket geschikt voor vloerverwarming.

 

PLAATSING

Enkele regels :
- de ondervloer of chape moet droog, vlak en schoon zijn,
- chape heeft een vochtigheid minder dan 2,5%,
- de lucht hydrometrie zal tussen 30 en 60% zijn,
- ruimtes worden tot 18 ° verwarmd

 

 
eik l speciale l exotische l bamboe l industrieel l prestige l terrashout l gevelbekleding l promoties
 
 
I
I
I
kostenraming
I
I
contact